O Nama

Hotel Zlatni Bor Sokolac

Zlatni Bor

Dobro došli u Hotel Zlatni Bor. Dobro došli u Sokolac, srce Romanije. Hotel Zlatni Bor otvoren je 03.07.2019. i smješten je u Sokocu, na padinama Romanije. Kao objekat koji je svojim izgledom potpuno uklopljen sredinu u kojoj se nalazi, a s obzirom da u eksterijeru dominira drvo i kamen kao prirodni materijali, izaziva pažnju i divljenje. Provedite nezaboravni odmor u Sokocu, na Romaniji, jednom od najljepših predjela Republike Srpske i prepustite se čaroliji prelijepog planinskog krajolika u hotelu Zlatni Bor, gdje je sve podređeno Vašem uživanju. Ne propustite jela koja se u našem restoranu pripremaju od namirnica proizvedenih u okolini Sokoca i na tradicionalan romanijski način.


Raspolažemo sa: 13 soba, restoranom, caffee barom, letnjom baštom i spa centrom. Posedujemo i sopstveni sistem grejanja u celom hotelu („fen coil“)

Misija i Vizija

Cilj hotela sada i u budućnosti je razvijanje tranzitnog, sportsko-rekreativnog i lovnog turizma, s obzirom da nam lokacija na kojoj se nalazimo u potpunosti dozvoljava da se razvijamo u tom pravcu. Sokolac, pored Banja Luke, ima najrazvijeniju sportsku infrastukturu. U potpunosti je opremljen svim sportskim terenima, a nadmorska visina od 870m na kojoj se nalazi dozvoljava visinske pripreme. Jedini je od gradova bivše Jugoslavije koji na ovoj nadmorskoj visini ima tartan stazu. Najveći izazov svakako je proširenje kapaciteta, a to je ono sto ćemo u narednom periodu realizovati.

Hotel trenutno ima 16 zaposlenih koji su tu da vam uvek budu na usluzi kako biste bili dočekani kao drag gost i kako biste uvek poželeli da nam se vratite.

Vaše je da dođete, a na nama je da budemo iznad vaših očekivanja.Zanimljive činjenice


Vlasnik Hotela je Milan Jolović Legenda, , čovek koji je zamislio i uradio sve da naš hotel oživi. Pored mogućnosti da ovaj objekat pozicionira u Srbiji, odlučio je da svom rodnom mestu pokloni objekat ovakve važnosti. Suvlasnik Hotela je Milan Ćebić rođen u Sokocu i uvek spreman da za svoj grad učini dobru stvar, te je rado prihvatio ideju za podizanje ovakvog objekta.

Zanimljivi Brojevi

13 Soba
28 Mjesta
16 Zaposlena
270 Posjetilaca Dnevno

Istražite Zlatni Bor

Izdvojeni elementi Hotela

Caffe Bar

Caffe Bar i Bašta Hotela

Prijatan ambijent i ljubazno osoblje je tu da biste se osećali prijatno, dobrodošlo, u svakoj prilici.

Restoran

Luksuzni Restoran Hotela

Osoblje restorana i kuhinje će pripremiti hranu tako da će vaša čula uživati podjednako. Prijatno!

Spa Centar

Spa & Wellness Centar

Sadrži teretanu, bazen, slanu sobu, saunu i masažu. Idealnim uslovi za rekreaciju, masažu i saunu.

Sobe

Smještaj u Hotelu

Udobne sobe koje obećavaju uživanje u savremenom luksuzu i tradicionalnom ugođaju.